1.9 lähestyy - meillä hinnat eivät nouse!

Kun arvonlisävero (ALV) nousee nyt syyskuun alussa, monille meistä tulee ensimmäisenä mieleen, että hinnat nousevat vastaavasti. Yritykset, jotka myyvät tavaroita ja palveluita, voivat kuitenkin tehdä strategisen päätöksen olla nostamatta hintoja.

 Miksi me päätimme pitää hinnat ennallaan?

  1. Asiakaslähtöisyys: asiakkaamme ovat meille tärkeintä, ja haluamme pitää palvelumme ja tuotteemme mahdollisimman edullisina. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista vastinetta rahalle, ja uskomme, että hinnan pitäminen ennallaan auttaa meitä tässä tavoitteessa.

  2. Pitkäjänteinen ajattelu: Meille on tärkeää ajatella pitkällä aikavälillä. Emme halua, että asiakkaamme joutuvat kantamaan kustannusten nousua heti, vaan pyrimme tasapainottamaan sen muilla keinoin, kuten tehostamalla toimintaa ja optimoimalla kulurakennetta.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Sinulle- asiakkaallemme -  tämä tarkoittaa, että voit jatkossakin nauttia tuotteistamme ja palveluistamme samaan hintaan kuin ennenkin, vaikka ALV nousee. Haluamme, että taloudellinen tilanne ja veromuutokset eivät vaikuta arkeesi ja teemme parhaamme, jotta tämä lupaus pitää.

Tulevaisuuden näkymät

Seuraamme tarkasti markkinatilannetta ja kustannuspaineita, ja tarvittaessa teemme muutoksia strategiaamme. Kuitenkin tällä hetkellä olemme sitoutuneet pitämään hinnat ennallaan ja tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ilman lisäkustannuksia. Uskomme, että tämä päätös auttaa meitä rakentamaan entistä vahvemman suhteen asiakkaisiimme ja luomaan kestävää liiketoimintaa tulevaisuudessa.

Kiitos, että olet asiakkaamme!


Jaa tämä julkaisu



← Vanhempi julkaisu


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.